Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 ianuarie 2017

PROSTATA MARITA


Buna ziua, in urma cu 4 luni am fost diagnosticat cu adenom mare de prostata avand volumul de 50/57 mm, valoarea PSA fiind de 1,259.Ca tratament mi s-a prescris Focusin si Avodart cate o capsula pe zi, timp de 6 luni, si apoi cu PSA facut din nou sa verifice daca s-a micsorat. Dupa 2 luni de la tratament mi-au aparut usturimi in timpul urinatului si dese urinari in timpul noptii (de 5-6 ori). Am luat, fara a consulta medicul urolog 10 zile uractiv dupa care usturimile au disparut dar urinarile au disparut un timp dupa care din nou au aparut. Am efectuat analiza la urina dar toate au iesit in limite normale. In urma cu 2 zile am mers la doctorul urolog si mi-a prescris tratament cu Tavanic de 500 mg timp de 21 de zile. In urma celor relatate va rog sa-mi spunetati parerea dv daca tratamentul este bun sau nu? Am 59 de ani. Va multumesc, si daca va mai trebuie si alte detalii va trimit copii dupa consultatia facuta si rezultatu analizelor sau daca este cazul pentru alte investigatii astept programare.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Veti primi o opinie medicala vis-a-vis de diagnosticul dumneavoastra. Va rugam sa ne scrieti si o scurta descriere a simptomelor resimtite, asa cum ati scris si aici, si sa ne lasati un numar de telefon pentru a va putea contacta. Indata ce primim investigatiile dumneavoastra, vom reveni cu un raspuns medical. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor