Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 ianuarie 2017

Fibron


Buna ziua. Recent am fost la medic ginecoog , si am fibron de 8 mm.Doamna doctor a zis sa merg ptr a mi- l curata. In afara de asta se mai poate trata altfel.Este grav ? Un sfat.Multumesc!i


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, fibromul uterin este o afectiune frecventa si se poate trata fara taieturi si cicatrici, prin procedura de embolizare a acestuia. Fibromul de dimensiuni mici, de obicei, nu poate fi catalogat ca fiind o afectiune grava. Netrat insa, acest fibrom tinde sa creasca, sa isi dubleze volum, si atunci incep sa apara probleme cu adevarat severe. Fibromul mic, sub 1 cm, de regula este tinut sub observatie iar daca pacienta este simptomatica, i se va prescrie un tratament pentru tratarea strict a simptomelor ci nu a fibromului. Pentru a vedea exact despre ce este vorba, ne puteti trimite rezultatul investigatiilor efectuate la adresa de e-mail : nicoleta@drnechifor.ro. Dupa trimiterea investigatiilor si studierea acestora de catre domnul doctor Rares Nechifor, veti fi contactata de catre colega mea, Nicoleta Costache, coordonatorul departamentului de Radiologie Interventionala, pentru a fi informata cu privire la cazul dumneavoastra. Asteptam investigatiile. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor