Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 ianuarie 2017

Am o problema


Ma scuzati ca va deranjez.Am o problema..Asa banuiesc..sunt in Anglia,tara unde ajungi foarte greu sa te consulte un specialist.Dr de familie nu face nimic,doar Paracetamol.Am 3 zile de cand simt o "intepatura" in piept, nu foarte tare..dar e putin greoaie..respir normal,am TA buna..simt ceva in partea stanga cand ma inteapa in piept,nu stiu daca e de la inima sau altceva.imi amortea si mana stanga ..acum nu.. Ma inteapa, iar ma lasa..dar continuu..va rog frumos sa imi spuneti ce as putea sa fac.. Ce as putea avea.. Am mai citit pe internet,dar se vorbeste numai de atac de cord,in principal..va rog sa ma ajutati cu un raspuns..va doresc o zi buna


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa ajungeti la un medic specialist cardiolog. Vi se va efectua un consult cardiologic complet, cu anamneza, electrocardiograma si ecografie cardiaca si, in baza acestor investigatii, vi se spune care este motivul simptomelor pe care dvs le descrieti. Nu ezitati sa cereti ajutorul serviciului de urgenta in cazul in care se repeta aceste simptome. Este foarte important sa gasiti cauza simptomelor prezentate mai sus, pentru ca suspiciunile unei eventuale boli cardiace pot fi ridicate doar in baza consultului cardiologic. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor