Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 ianuarie 2017

DEBORD DISCAL L4


Buna ziua dupa o investigatie la rmen sa descoperit o Hernie de disc la L4 si L5 am fost ne medic neurolog si misa spus ca EL5ieste deplasat si EL 4 se macina si praf ul de la inelul care se macina atinge pe nervul de la laba piciorului si este vorba de semi pareza la degetele de la piciorul sting car sunt riscurile daca nu ma operez? VA MULTUMESC


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate la adresa: cristina@centrele-ares.ro. Numai dupa studierea imaginilor RMN, va vom putea oferi un sfat medical. Puteti trimite imaginile prin transfer de date online, urmarind pasii din linkul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ . Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor