Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 februarie 2017

gastrita


Am 43 ani si de 1 an am probleme cu stomacul si am facut 3iendoscopii la clinici diferite si mi sa zis ca am pancreas ectopic sau traiecte fistuloasesi la bopsie rezultatul este fragment de mucoasa gastrica ce se caracterizeaza microscopic prin atrofia epiteliului de acoperire acompaniata de metaplazie de tip intestinal,hiperplazie foveolara si discret infiltrat inflamator limfo monocitar. Imi puteti spune ce sa fac.Mi s-a zis sa vin la control peste 6 luni.Dati-mi un sfat va rog.As vrea sa stiu sigur ce am.Metaplazia de tip intestinal se transforma obligatoriu in cancer si exista eficient.Este gastrita hipoacid sau hiperacidVa multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cu mare drag dorim sa va ajutam, insa, din pacate, nu va putem da un sfat fara a studia investigatiile pe care dvs le-ati efectuat. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021 9983, in vederea stabilirii unei programari la unul dintre medicii de specialitate, pentru a va lamuri cu privire la diagnosticul primit si la tratamentul optim. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor