Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 februarie 2017

Hernii disc lombare


Buna ziua, Sunt din Galati, am 52 ani, si sufar de hernii de disc lombare, cu dureri . V-am transmis prin "We transfer" in data de 29.01.2017 pe adresa office@drnechifor.ro, fisierele de pe CD-ul RMN-ului, descriind totodata si simptomatologia. Astept recomandarea dvs. in ceea priveste , tratarea acestei afectiuni. Multumesc foarte mult, Cu recunostinta, Mihaela Niculescu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Multumesc pentru imaginile RMN, le-am vazut. Nu aveti nevoie de nucleoplastie pentru ca nu aveti protruzii de disc semnificative. Problemele vin de la retrolistezis si de la rectitudinea coloanei lombare. Aceste modificari ne spun ca exista o instabilitate a coloanei si o musculatura paravertebrala deficitara. Solutia tine in principal de dumneavoastra, trebuie sa faceti gimnastica medicala in fiecare zi (cel putin 15 minute), sa mergeti pe jos, sa evitati miscarile bruste si ridicarea de greutati mari si mai ales de a sta mai mult de 1 ora in aceeasi pozitie. Durerea pe care o simtiti este un avertisment in aceasta privinta. Trebuie sa gasiti un kinetoterapeut bun, care sa va conduca cu grija, progresiv, fara exagerari, pe drumul spre o coloana sanatoasa. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor