Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 februarie 2017

Menstruatie


Buna seara! Mentionez ca am 21 de ani si ca mai mereu am avut menstruatia neregulata(si acum,dupa atatia ani am menstruatia tot la 35-50 de zile..sau se intampla sa fie luni in care sa nu am deloc,iar in urmatoarea luna menstruatia sa nu fie abundenta-asa cum m-as astepta-ci sa fie insotita de cheaguri.Am mai fost la diverse controale si nu mi s-a spus sa am chisturi pe ovare sau alte afectiuni,dar nici nu am primit un tratament in acest sens.De exemplu luna aceasta mi-a venit menstruatia la 63 de zile,iar dupa 3 zile s-a oprit-ceea ce e ciudat pentru ca in general tine 5-6 zile.)Stiu ca e normal ca sa existe cateodata aceste dereglari dar stiu si ca ar fi trebuit sa am un ciclu cat de cat regulat pana la aceasta varsta.Mentionez ca sunt virgina si nu stiu in ce masura imi afecteaza menstruatia acest lucru....cum ar trebui sa reactionez in acest sens? Multumesc pentru rabdare si amabilitate !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, menstruatia neregulata poate fi determinata de mai multi factori. De aceea, este necesar sa efectuati un consult ginecologic pentru a obtine un diagnostic corect. Pentru programari la consultatii ginegologice, va rugam sa apelati numarul de telefon: 031 9300. In momentul prezentarii la consultatie, este indicat sa aduceti toate investigatiile efectuate anterior. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor