Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 februarie 2017

genicologie


Am avut putine scurgeri mancat imi si usturoi in urma unui tratament cu ovule am scurgeri de sange nu am facut analize nu am timp plec din tara dar nu stiu ce sa fac ajutati ma ??


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa va faceti timp pentru dumneavoastra. Simptomele pe care le prezentati nu ne permit sa stabilim un diagnostic prezumtiv si sa va prescriem un tratament adecvat. Va recomandam sa va programati la o consultatie ginecologica completa ( consult, ecografie transvaginala, examen Papanicolau si un examn al secretiei vaginale). Numarul de telefon la care va puteti programa este 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor