Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 februarie 2017

recurgitare de valva mitrala minora


buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu aceasta afectiune descoperita fetitei de 17 ani la un control de rutina daca este grav si daca poate sa se expuna la efort fizic mai mare.mentionez ca nu are nici un tratament in prezent avem numei recomandarea de a face o ecografie la un an


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, regurgitarea mitrala este o afectiune ce poate avea mai multe grade de severitate, respectiv: usor, moderat si sever. Afectiunea este caracterizata de inchiderea incompleta a valvei mitrale, ceea ce inseamna ca o parte din sange se reintoarce din ventriculul stang in atriul stang, adica, pe scurt, sangele refuleaza inapoi. In timp, afectiunea poate progresa si conduce spre aparitia insuficientei cardiace. Din acest motiv, este impunator ca pacientul, odata diagnosticat, sa se prezinte la control, conform recomandarilor medicului cardiolog. In cazul diagnosticului de regurgitare mitrala usoara, cazul fiicei dumneavoastra, tratamentul medicamenstos se poate indica in functie de tabloul clinic al pacientei. De regula, se recomanda urmarirea ecografica a pacientului la o perioada indicata de medicul dvs. cardiolog. respectiv la un an de zile. Daca, intre timp, apar alte simptome precum: oboseala, respiratie dificila, stari de lesin, este important sa actionati la timp si sa cereti un sfat medical cat mai repede posibil. Pentru o consultatie de tip Second Opinion, va puteti programa la numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor