Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 februarie 2017

embolizare fibrom uterin


Buna ziua, am un fibrom uterin de 2 cm si mi s-a recomandat aceasta procedura a embolizarii .As vrea sa o pot face la dr. Rares Nechifor care face parte din echipa dvs . Intrebarile mele sunt urmatoarele: - ma pot programa direct la dr. Rares Nechifor pentru embolizare sau trebuie intai sa fac un consult ginecologic, in cadrul clinicii dvs. la un medic ginecolog? - care e tariful procedurii de embolizare? - e necesara internarea de 24 de ore pentru aceasta interventie? Aceasta costa in plus? Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, coordonatorul departamentului de embolizare va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va raspunde tuturor intrebarilor referitoare la procedura, unde se efectueaza si costul aferent acesteia. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor