Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

buna ziua! am aflat recent ca bunica mea va avea nevoie de un implant de stimulator cardiac. ma intr


buna ziua! am aflat recent ca bunica mea va avea nevoie de un implant de stimulator cardiac. ma intrebam daca stiti cumva care sunt preturile pentru stimulatoare; am inteles ca difera in functie de tipul acestuia. as dori sa aflu ca sa stiu cam la ce suma sa ne asteptam ca vom cheltui pentru operatie. va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Ptr Anca : in principiu in sistemul de stat nu va costa nimic, dar daca este necesar sa cumpararati ptr ca nu exista disponibile, medicul care il implantateaza trebuia sa va explice optiunile atat de calitate cat si de pret. Intrebati-l si o sa va spuna cu siguranta.
Dr. IancoviciAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor