Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 februarie 2017

alergie


Buna ziua!prietena mea are un fibrom de 5 cm as vrea sa stiu daca se poate face embolizarea daca este alergica?nu stiu la ce este alergica?va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in primul rand este necesar sa ne trimiteti investigatiile pacientei (ecografie endovaginala, RMN, etc) pentru a le studia si a va trasnmite daca, in cazul dumneaei, este indicata interventia de embolizare. In al doilea rand, este important sa aflam ce ii provoaca alergie pacientei, iar in cazul in care aceasta este alergica la substanta de contrast iodata folosita in timpul procedurii de embolizare, se va respecta un protocol de desensibilizare a alergiei respective, astfel se va putea efectua procedura fara nicio problema. Puteti trimite investigatiile la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor