Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 februarie 2017

Ginecologie


Buna ziua !ma numesc viorela si as avea o intrebare ? Trebuia sa imi vn menstruatia pe 14 februarie si nu mia venit am avut urmatoarele sintome greata dureri de sani de spate mancam in excess pofte si am facut 2 teste de sarcina si nu stiu cum sa le interpretez pt ca a 2 liniuta nu era la fel de colorata ca prima era mai putin vizibila ca prima .mentionez ca pe data de 20 mia venit o sangerare aproape ca menstruatia si inca ma dor sani rau st intariti si ma doare spatele ingrozitor ce se intampla ??


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de obicei, testul de sarcina care prezinta atat liniuta de control, cat si cea de-a doua liniuta, chiar daca aceasta este mai putin vizibila decat prima, indica un rezultat pozitiv. Pe scurt, este foarte posibil sa fiti insarcinata. Pentru un rezultat concret, recomandarea noastra este aceea de a va programa la o consultatie ginecologica. Puteti apela numarul 031 9300, iar unul dintre reprezentantii nostri medicali, va va ajuta cu siguranta. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor