Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 februarie 2017

tratament pentru prostata.


BUNA ZIUA. IN URMA ANALIZEI SINGELUI -MARKERI TUMORALI 1. ;FREE PSA.1,14ng/ml 2.PSA-7.00 ng/ml .NOTA;FREE PSA nu este relevant daca pacientu se afla sub tratament(in special hormonal)Mentionez ca am virsta 69 ani .CU MULT RESPECT VA MULTUMESC !


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul investigatiilor la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. In urma trimiterii investigatiilor, domnul doctor Rares Nechifor va va putea recomanda ce este de facut pentru rezolvarea problemei medicale. Va rugam sa ne trimiteti si un numar de telefon pentru a va putea contacta indata ce avem raspunsul medical. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor