Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Am avut holter de 24h si concluzia medicului a fost:palpitatiile sant extrasistole ventriculare cupl

Am avut holter de 24h si concluzia medicului a fost:palpitatiile sant extrasistole ventriculare cuplate izolate fera T.H.La ecografie rezultatele au fost:VS(d)=52:VS(s)=30:SIV=8:PpVS=8:Ao(inel)=23:Ao(ascd=36:F.E.=50%:ARIA AS=20cm patrati:VALVA AORTICA=Flux frecv. v=122n/s:valva pulmonara:PSAP=15+5-20.La concluzii scrie;Functie diastolica de VS tip relaxare intarziata.Tratamentul este darob de 80,3/zi:rytmonorm 2/zi: liphantyl 1/zi ,am avut colesterolul 196 si trigliceridele 217.Care este parerea dumneavoastra despre rezultatele iesite,daca inima mea este bolnava.Am auzit de studiu electrofiziologic si ablatie,cand sant necesare aceste interventii?Poate dezbateti in emisiunea MEDICII si problemele mai sus amintite.Va multumasc frumos.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Dna Ous: sunteti investigata complet si din ce imi prezentati ecografica caradiaca este in limite normale , iar ceea ce va supara este extrasistolia ventriculara. Nu cred ca aveti nevoie acum de studiu electrofiziologic ,care este o manevra invaziva, doar pentru extrasistole ventriculare (decat daca sunt foarte foarte multe si se organizeaza in tahicardie ventriculara). In ceea ce priveste tratamentul din punctul meu de vedere asocierea Darob Cu Rhytmonorm este prea agresiva si nu as recomanda-o.
Dr. iancovici