Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

24 februarie 2017

probleme cardiace


buna ziua,sotia mea(66 ani) diagnosticata cu aritmie extrasistolica de mai bine de 10 ani,a urmat tratamentele specifice acestei probleme cu rezultate acceptabile.//mentionez ca sotia a avut tot timpul pulsul in jur de 90 batai/min//se pare ca totusi de vreo 4-5 luni de zile ceva sa dereglat in zona cardiaca si anume au aparut niste transpiratii foarte reci in timpul somnului spre orele diminetii//am studiat cercetarile si informatiile de pe net referitoare la aceasta pb//am aflat astfel ca sistemul nervos simpatic cu originea in maduva spinariii intervine atunci cand corpul uman se supraincalzeste(cazul sotiei) si declanseaza transpiratiile reci pt, ca omul in cauza sa nu sufere un infarct ori comotie cerebrala//mentionez ca in urma cu vreo 5 ani,sotia a fost monitorizata 24 de ore cu un aparat hollter de catre un pr,doctor din bucuresti//dar niciodata nu a avut o pb. asa de serioasa cu transpiratie generala-nocturna//intrebarea mea este;cei de facut in aceasta situatie!? va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa mergeti sa discutati cu un medic cardiolog. De asemenea, este necesar ca medicul cardiolog sa studieze investigatiile pacientei, sa discute cu dumneaei despre simptomele pe care le resimte, sa urmareasca schema de tratament administrat, etc. Este foarte probabil sa recomande investigatii suplimentare pentru a putea depista care este cauza acestor simptome si a va indruma catre tratamentul optim in cazul pacientei. Ne puteti contacta la numarul 031 9300, fie pentru a discuta cu unul dintre reprezentantii nostri medicali, fie pentru a va programa la consultatie cardiologica completa. Va dorim multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor