Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca sunt necesare ceva investigatii cardiace. Cand fac efort fizic


Va rog daca puteti sa-mi spuneti daca sunt necesare ceva investigatii cardiace. Cand fac efort fizic intens( alergare , tenis) am o durere in cosul pietului cu senzatia de arsura cu iradiere(cateodata ) in mana. Am constatat ca numai la efort apare si odata ce continui efortul, cateodata dispare dupa primele cateva minute si pot cntuinua efortul pana la sfarsit fara durere. In orice caz in stare de repaus durerea trece aproape imediat. Am mai constatat ca dac fac sport mai mult timp intens ( cateva zile pe saptamana ) durerea nu mai apare. Daca fac o pauza mare de la efort ( 2 saptamani) si incerc sa reiau efortul fizic ( sa zicem o alergare) durerea apare iarasi. Va rog sa-mi spuneti daca credeti ca durearea poate fi de orice alta natura decat cardiaca. Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Andrei: durerea nu pare sa fie de origine cardiaca, avand in vedere ca cedeaza la continuarea efortului, dar cel mai bine este sa efectuati un test de efort ECG pentru a fi siguri ca nu se modifica ECG-ul in timpul efortului si daca apare durerea.
Testul de efort se efectueaza pe bicicleta sau banda rulanta.
Daca doriti sa-l efectati in centrul nostru uitati-va la sectiunea Contact din site.
Dr. IancoviciAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor