Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 martie 2017

HTA esentiala risc f.inalt,insuficienta renala st.4


Sufar de HTA de 40 de ani.In prezent am varsta de 66 ani,sufar si de BCR st.4Am urmat diverse tratamente antihipertensive dar fara prea mari rezultate.In anul 2000 am suferit un AVC dupa care mi-am revenit destul de greu.In anul 2007 am suferit embolizarea a doua anevrisme cerebrale,operatie efectuata in Ungaria.In prezent ma tratez cu 5 pastile(coccor,tenaxum,leridip,micardis,lokren si 2 furosemid zilnic,lar tensiunea ramane la 160-170/100.In cazul meu ar fi indicata ablatia arterelor femurale?Mentionez ca locuiesc in Resita.Va rog frumos sa-mi raspundeti.Multumesc mult.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Sunt foarte interesata de aceasta procedura pe care o executati cu succes.Vreau ca putinii ani care mi-au mai ramas de trait sa-i petrec fara sabia lui Damocles deasupra capului adica fara grija tensiunii arteriale si fara atatea pastile.Va multumesc!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor