Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Doina: Buna ziua din nou, domnule doctor! La recomandarea dvs, de a face un test de efort, mentionez


Doina: Buna ziua din nou, domnule doctor! La recomandarea dvs, de a face un test de efort, mentionez ca l-am facut acum un an jumatate, si nu a iesit nimic. La ultima mea vizita la medicul cardiolog, mi-a lasat tratamentul asa cum era : dimineata tritace 2,5, la ora 11, 1/2 pastila betalok zok 50, la pranz o aspirina cardio, iar seara 1 pastila betalok zok de 50. Mi-a spus ca este un tratament de intretinere, de lunga durata, cel putin pana intru la menopauza, cand se va schimba. De cand iau acest tratament, este adevarat ca dureri puternice in piept nu am mai avut, insa am mai avut din cand in cand stari de rau, de ameteala, slabiciune, plus, din cand in cand, am niste falfairi chiar in stomac (de 1-2 sec ca durata, nedureroase), insa eu le percep ca fiind tot de la inima. Doamna doctor a concluzionat ca aceste stari de rau pot fi in legatura cu schimbarile climatice, si a spus sa nu le bag de seama. Adevarul e ca este cam greu, cand imi este rau, ma gandesc invariabil ca voi muri


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Doina: tratamentul pe care il luati este destul de complex. similar cu al unui pacient cu boala cardiaca ischemica. Personal consider ca daca testul de efort ECG bine facut a fost negativ pentru boala cardiaca ischemica nu este necesar sa luati atatea medicamente si numarul lor se poate reduce. Este opinia mea bazandu-ma pe cele povestite de dvs.
Daca doriti sa repetati consultul va asteptam in centrul Delta Pro medical, nou deschis pe strada Racari 6A, sector 3.
Dr. IancoviciCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.