Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 martie 2017

Uter polifibromatos


Bună ziua,acum doua zile am fost diagnosticata cu uter polifibromatos.S-au descoperit și 3 noduli :unul este submucos anterior de 1.28/1.16cm ;2-intramuscular anterior de1.01/0.97cm și altul intramular fundițe de 1.17/0.76 cm.Țin sa menționez ca anul trecut în luna martie am pierdut o sarcina la 8 săptămâni oprita din evoluție, iar în același an în luna octombrie am mai avut un avort spontan. Cu toate analizele făcute și ecografiile intravaginale nimeni nu mi-a spus nimic de acest uter polifibromatos. Acum am schimbat doctorul pt ca îmi doresc mai mult ca orice un bebe.După acest diagnostic doamna dr.Emel Nurultay de la Sanador mi-a recomandat o miomectomie per histerectomie pentru îndepărtarea acelor noduli. Ce părere aveți și ce ma sfătuiți sa fac?Va rog sa ma ajutați cu un răspuns dat fiind faptul ca miercuri 8 martie 2017 sunt programata pt aceasta intervenție! Cu respect Laura Mogoș


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul fibromului uterin poate fi chirurgical, repezentat de proceduri ca miomectomia sau histerectomia, insa, de regula, in cele mai multe dintre cazuri, se poate interveni cu succes prin procedura de embolizare a fibromului/ fibroamelor respective. Embolizarea este o interventie minim invaziva, ce implica o spitalizare de 24h si o perioada de recuperare mult mai scurta. Puteti gasi informatii despre aceasta procedura in linkul urmator: https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizarea-fibromului-uterin/. Unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta despre diagnosticul primit si solutiile optime de tratament. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor