Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 martie 2017

Fibrom


Am fost operată in 2012 de fibrom ,acum am depistat că am din nou care este varianta cea mai bună, laparascopic sau operația clasică, scoaterea uterului si colului să numai regenereze. Am 42 de ani si nu stiu pe ce decizie să merg.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa ne trimiteti investigatiile efectuate pentru ca domnul doctor Rares Nechifor sa le poata studia si sa va spuna care este recomandarea dumnealui fata de afectiunea dumneavoastra. Puteti trimite investigatiile la adresa: nicoleta@drnechifor.ro. Intre timp, vom transmite numarul dumneavoastra de contact pentru a fi contactata de catre unul dintre reprezentantii nostri medicali si pentru a putea discuta in detaliu despre diagnosticul de fibrom uterin si metoda optima de tratament. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor