Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Nu stiu daca trebuie sa urmez tratament pentru hipertensiune sau. Ori de cate ori (zilnic) mi se int


Nu stiu daca trebuie sa urmez tratament pentru hipertensiune sau. Ori de cate ori (zilnic) mi se intampla sa am ceva de facut, , ma concentrez, ma agit, simt ca-mi ard obrajii ( mai ales acum, toamna-iarna, dupa ora 16.00, e constant), iar cand ajung acasa si-mi iau tensiunea imi apare si 15/10, in cel mai bun caz 13/10. Daca reusesc sa ma linistes imi scade la 12/9. Iar daca fac si un dus, ma relaxes si mai multsi ajunge si la 11/7. Uneori, cand nu pot sa ma linistesc singura iau un calmant ( distonocalm, calmepam, etc) si atunci scade ceva mai repede.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Ema : Daca tensiunea arteriala depaseste 140/90 in conditii de repaus , dupa 5 min destat jos si fara stres , atunci trebuie sa luati medicamente. Altfel este normal sa creasca in conditii de efort sau stres.
Pentru o mai buna supraveghere a TA se poate sa purtati un holter de TA , care monitorizeaza TA timp de 24 ore si poate sa diagnosticheze mai precis hipertersiunea arteriala.
Dr. Iancovici 0720276884Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.