Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

12 martie 2017

informatii


Privind necesitatea unei interventii PAE in cazul in care sotul meu are un PSA de 8,64 si unPSA FREE mai mic de 35,88% >28 (ser electrohemiluminiscenta -ECLIA- Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, investigatiile necesare pentru stabilirea indicatiei de embolizarea a adenomului de prostata sunt : ecografia de prostata, markerii tumorali (PSA si FreePsA) si analiza de urocultura (pentru exlcuderea unei infectii urinare). In cazul in care pacientul a efectuat aceste investigatii, va rugam sa le trimiteti prin e-mail, la urmatoarea adresa: nicoleta@drnechifor.ro. Indata ce domnul doctor va studia documentele medicale trimise, vom reveni cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor