Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

13 martie 2017

Date


Bună ziua. In noiembrie am 48 de ani, 51 kg , 1,65 înălțime. La vârsta de 24 de ani , fibrom in afara uterului, nu a afectat nici un organ genital = miomectomie. În prezent nu știu dacă este vorba despre simptome de menopauză ,cert este că în timpul menstruației am hemoragie 7 zile (obligatoriu pampers, absorbantele nu mai fac față), sângerare pe care reușesc să o opresc doar cu viteza K și cu îmbunătățiri abia după 2 zile.Am fost la doi medici ginecologi pentru un diagnostic clar , ambii au pus:" uter polifibromatos" (3-4 noduli fibromatoși )cel mai mare are diametrul de 4,3 cm.Am incontinență urinară, balonare, mă doare spatele și burta.Ambii doctori mi-au prescris Lutenyl. NU AM LUAT pentru că știu că se ocupă doar de simptomatologie ca la final să ajung iar la bisturiu. Papanicolaou C II (2016). Mamografia = mastoză fibrochistică. Colesterol seric total = 301mg/dl ; PDW = 19,0 % Având în vedere trauma prin care am trecut acum 27 de ani , fac un apel către domnul doctor Nechifor pentru embolizare . Va rog frumos un răspuns și unde pot să trimit (e mail) filmul de la ecografie, buletinul de analize medicale pentru a vedea domnul doctor. Va mulțumim !


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, doamna Riza. Cu siguranta cunoasteti faptul ca, in cazul unei proceduri de miomectomie, sansele ca fibromul sa recidiveze sunt considerabile. Probabil ca asa s-a intamplat si in cazul dumneavoastra. Va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro, alaturi de o scurta descriere a istoricului dumneavoastra medical ( cum ne-ati descris si in intrebarea adresata). Domnul doctor Rares Nechifor va studia documentele medicale, astfel va vom putea un raspuns medical privind indicatia de embolizare. Asteptam investigatiile. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor