Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 martie 2017

Fibrom uterin


Buna ziua! Imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu nelamurirea mea, dar intr-un fel sau altul stau intr-un stres continuu si as vrea foarte mult sa ma lamuresc! Mama a fost diagnosticata cu fibrom uterin acum o luna aproximativ. Ea are ciclu mentrual 12-14 zile/luna, extrem de abundent, cu dureri mari in prima zi, este constipata (iese o data pe saptamana) - asa a fost mereu, zice ea. Acum, citind interviul dvs, imi dau seama ca are toate simptomele si toate au fost puse pe seama "menopauzei", mai ales in ultimii ani. Cand a primit rezultatele analizelor, acum un o luna, medicul i-a spus ca trebuie operata si SCOS UTERUL (exact cum ati specificat dvs in interviu, nicidecum informata si de alte alternative). Dupa ce s-a uitat mai atent pe analize, a ajuns la concluzia ca nu trebuie operata, se poate trata prin tratament medicamentos si "sfecla, ficat". Nu stiu ce sa mai cred. Ii este de frica de operatie pentru ca "nu stie ce poate gasi medicul acolo" - a auzit ca se poate transforma in cancer si fereasca Dumnezeu sa nu aiba acolo vreo tumora. As dori sa stiu ce ii recomandati : un alt set de analize ? Un alt medic ginecolog ? Operatie ? Tratament medicamentos ? Va rog sa imi raspundeti. Va multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cel mai scurt timp veti fi contactata de catre coordonatorul Departamentului de Radiologie Interventionala, Nicoleta Costache, pentru a discuta despre afectiunea mamei dumneavoastra. Intre timp, ne puteti trimite investigatiile efectuate de catre pacienta, la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Investigatiile trimise vor fi studiate de catre Dr. Rares Nechifor, astfel veti afla si parerea dumnealui vis-a-vis de cazul dumnevaoastra. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor