Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 martie 2017

Diagnostic ecograf


Buna ziua. Îndrăznesc sa apelez la Dvs la recomandarea in dorința de a ma putea îndruma sau sfătui in privința unei probleme. Sunt însărcinată in 23 de săptămâni si la ecograful de 20 de săptămâni mi s a spus ca inima bebelușului are o malformatie( DORV cu VSD). Menționez ca nu ma aflu in România ! Am apelat la o alta părere unde mi s a spus ca nu are copilul nici o problema! In momentul acesta sunt foarte confuza si simt nevoia sa merg la un specialist sau la un alt doctor care sa imi facă un ecograf si sa imi spună ce este cu adevărat si care sunt pașii de urmat. Va mulțumesc pentru orice răspuns ați putea sa mi oferiți!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii medicali ai Centrelor noastre va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta despre aceasta afectiune. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor