Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 martie 2017

prezentare situtie socrul meu


Buna seara.In continuare va supun atentiei situatia socrului meu de 81 ani,care in urma cu o saptamana nu a mai putut urina.La Spitalul de urgenta din Dr.Tr.Severin i s-a montat o sonda si s-a constatat ca are prostata marita de volum, de consistenta ferma,insa nu se poate interveni clasic datorita insuficientei cardiace.La data de 27.03.2017 a fost externat purtand o sonda u-v Foley Ch 16 cu recomandarea de a continua tratamentul pentru 30 zile cu Eficef 200 mg,Milurit 300 mg,Avodart si Omnic-tocas 0,4 mg.Va rog sa-mi comunicati daca in cadrul clinicii dumneavoastra exista o alta posibilitate de rezolvarea acestei probleme.Multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimteti documentele medicale ale socrului dumneavoastra la urmatoarea adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. In spitalul nostru, adenomul de prostata (hiperplazia benigna a adenomului de prostata) se trateaza prin embolizare, o procedură terapeutică sigură, cu foarte puține riscuri și complicații. Selecția pacienților se realizează pe baza unui consult clinic și imagistic. Pacienții cu indicație pentru aceasta procedura sunt bărbați cu vârsta peste 50 de ani, având simptome medii sau severe, cu un debit urinar maxim (Qmax) mai mic de 12 mL/s, mergând până la retenția acută de urină. Pacienții cu simptome ușoare / medii au indicație pentru PAE în cazul în care rezultatul tratamentului medicamentos urmat timp de cel puțin 6 luni nu este considerat satisfăcător. Volumul prostatei trebuie măsurat printr-o ecografie de calitate sau un examen RMN. Nu există o limită de mărime a adenomului până la care este indicată embolizarea. Asteptam investigatiile pacientului. Indata ce dr. Rares Nechifor le va studia, ne va putea oferi un raspuns medical corect vis-a-vis de diagnosticul si de indicatia de tratament a pacientului. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor