Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 aprilie 2017

cardiomegalie


buna ziua, am facut o tomografie toracica in urma careia am fost diagnosticata cu bronsiectazii bilaterale si cardiomegalie. Cu 4 zile inainte la ecocardiograma nu mi s-a depistat cordul marit. Cum este posibil asa ceva? care este urmatoarea investigatie pe care trebuie sa o fac pentru confirmarea diagnosticului? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, recomandarea principala este aceea de reefectuare a ecografiei cardiace, respectiv a consultului cardiologic complet. In urma acestuia, medicul cardiolog va va indruma catre investigatii suplimentare, daca va fi cazul sau va va indica un plan terapeutic. Pentru consultatie cardiologie, puteti apela cu incredere numarul de telefon 031 9300. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor