Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 aprilie 2017

fibrom uterin


Buna ziua! In luna octombrie a anului trecut am fost diagnosticata cu polip endometrial, chist ovarian si fibrom uterin, fiind chiuretata hemostatic si extirparea polipului. Dupa aceasta interventie medicala nu am mai avut nicio problema pana in aceasta luna cand am inceput sa am sangerari anormale. Intrebarea mea este cat costa la dvs. consultul ginecologic, emoblizarea fibromului si daca sunt necesare trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi detalii legate de costul consultatie ginecologice si al procedurii de embolizare. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.