Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

6 aprilie 2017

Ocluzie carotida interna stanga


Am 45 ani ce solutie mai exista pentru a rezolva aceasta problema.pun aceasta intrebare deoarece verdictul dat de un medic neurolog dupa efectuarea unui ecograf dopler a fost scurt si sec (o carotida blocata suta la suta nu se mai poate face nimic) . Luam medicamentele si speram sa nu fim acel unu din opt cazuri care face AVC.Va multumesc anticipat pentru rasspunsul pe care sper din tot sufletul ca o sa il primesc de la dumneavoastr.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va raspunde tuturor intrebarilor legate de aceasta afectiune si indicatiile de tratament existente. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor