Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 aprilie 2017

Bună ziua


Bună ziua! Am și eu o problema care ma sperie. Pana în luna ianuarie am luat anticoncepționale după care le al întrerupt, în luna februarie mi a întârziat cu 2 sapt decât în mod normal adică mi a venit pe 25, iau luna martie nu mi a venit. Deja au trecut 2 sapt. Mi am făcut 3 teste de sarcina și toate au ieșit negative. Țin sa menționez ca am avrut în luna martie contact sexual protejat . Sunt normale aceste dereglări? Sau de ce îmi întârzie asa mult excluzând sarcina


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, anticonceptionale nu deregleaza menstra. Exista insa posibilitatea sa dezvoltati chisturi ovariene, sau sa fie vorba de o disfunctie ovariana, s.a.m.d. Este foarte important sa va programati pentru vizita medicala ginecologica si sa fiti evaluata de medicul ginecolog. La numarul 031 9300, va puteti programa pentru consultatie ginecologica completa. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor