Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 aprilie 2017

Noduli


Buna ziua! Zilele trecut mi-au aparut doi noduli durerosi in zona intima,peste noapte unul dintre ei s-a marit. Mi-au mai aparut acum ceva timp in urma,dar credeam ca au o legatura cu menstruatia,au trecut in 2 3 zile, insa atunci nu prezentau dureri atat de mari. Puteti sa imi spuneti,va rog parerea dumneavoastra? Mi ar fi de folos sa aud mai multe pareri. Multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa mergeti sa va consulte un medic specialist ginecolog. Va puteti programa la numarul de telefon: 031 9300. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor