Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 mai 2017

Malformatie cardiaca pulmonara


Am o fetita are 8zile de viata la nastere sa descoperit ca ar avea o malformatie cardiaca pulmonara severa sunt inca in maternitatea din drobeta turnu severin cu ea desi fetita ar trebui sa mearga intrun centru de specialitate dar nimeni nu face nimic nu stiu cum sa procedez cu cine sa iau legatura copilu meu e in stare grava si nu stiu ce sa mai fac va rog fin suflet sa ma ajutati as fi recunocatoare astept un raspuns.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in cel mai scurt timp, unul dintre reprezentantii nostri medicali din departamentul de malformatii congenitale cardiaca va lua legatura cu dumneavoastra. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor