Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 mai 2017

Cum tratez adenomul de prostata fara operatie


Am inceput cam de prin 2008 sa imi creasca PSA care a crescut pana la cca.6,5 ng/ml, dupa un tratament naturist cu seminte de dovleac a scazut la 4,99 ng/ml si in prezent a crescut la 7,16. Mentionez ca ziua urinez aproape normal iar noaptea urinez de cca.2 ori (rar de 3 ori). Doresc sa stiu daca procedura aplicata de dvs. face sa scada volumul prostatei si respectiv PSA. Care sunt costurile acestei proceduri.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile dumneavoastra la adresa de e-mail: nicoleta@drnechifor.ro. Domnul doctor Rares Nechifor le va studia si va vom putea oferi un raspuns medical adecvat! Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor