Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 mai 2017

Ochelari noi


Mi-am facut recent o pereche de ochelari doar ca la ochiul stang lentila este plana si la cel drept este de +2.50 sferic si +1 cilindric cu o axa de 95 de grade. Desi vedeam destul de bine cu ambii ochii inainte am decis sa port ochelari penru a ma asigura ca vederea din ochiul drept nu se inrautateste, doar ca vad mult mai prost cu ambii ochi dupa ce imi pun ochelarii. Intr-adevar cu ochiul drept (dupa ce il inchid pe cel stang) pare ca vad mai bine. Ii port de aproape o saptamana pentru lucrul la calculator si la citit, dar am dureri in zona ochiului drept si dificultati de focusare dupa ce ii dau jos. Mentionez ca ochiul stang a fost diagnosticat cu hipermetropie mica si cel drept cu hipermetropie si astigmatism. Mi s-a recomandat o perioada de acomodare de cel putin 2 saptamani, dar nu vad nicio schimbare fata de momentul cand mi-am pus prima data ochelarii. Diferenta dintre cei doi ochi este foarte mare si as dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa remediez problema. Va multumesc mult!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa va adresati unui medic specialist oftalmolog. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor