Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

10 mai 2017

IRM COLOANA VERTEBRALA CERVICALA sagT2,sagT1,corSTIR,ax 3D T2 DRIVE


Protuzie disco-osteofitica circumferentiala C5, ce determina contacte radiculare intraforamunale C6 bilateral,mai exprimat pe partea stanga. Protuzie discala circumferentiala C6,ce determuna amprenta durala.Protuzie discala circumferentiala T1,ce determina contacte radiculare intraforaminale T1 bilateral. Discuri vertebrale cervicale si toracale superioare difuz deshidratate ,fara alte modificari protruzive notabile,fara alte interesari radiculare sau medulare.Modificari lipomatoase vertebrale cu aspect de plaje, dispuse in oglinda la nivelul platourilor adiacente C5-aspect IRM MODIC II. Hemangiom vertebral juxacentimetric T1. Corpi vertebrali cervicali si toracali superiori cu semnal omogeni. Tendinita la rectitudine cervicala. Cordon medular cervical cu semnal omogen.Mentionez ca am 62 ani.si de citeva luni 2-3 imi amortesc miinile ,in special stanga iar de o saptamana nu mai am putere in degete.Asi dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac si care este diagnosticul in urma acestei investigatie. Va multumesc f.mult pt rasuns


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Mentionez ca am diagnosticul de sindrom de tunel carpian stang forma predominant senzitiva.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor