Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

15 mai 2017

Ginecologie


Buna ziua as vrea sa va vorbesc si eu despre problema mea am fost la doua Doamne de profesie Ginecolog dar nu am gasit inca remediul mia spus ca am cervicita mia prescris urmatoarele medicamente Flagyl,ovule Fluomizin si tantum rosa pentru spalaturi a luat si sotul Flagyl dupa acest tratament mia mai scazut rana pe col ca apoi dupa doua saptamani mi crescut la loc , va rog sa mi spuneti ce sa fac trebuia repetat tratamentul mentionez ca dupa ce am terminat ma simteam mai bine apoi cand am facut dragoste cu sotul disconfortul si usturimea au revenit , trebuie sa ia si sotul , trebuie sa luam mai mult timp va rog mult sa imi raspundeti ..multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa discutati cu un medic ginecolog despre aceasta afectiune. Va recomandam sa va programati din nou la un medic ginecolog care va va efectua anamneza, va studia investigatiile dumneavoastra efectuate pana in prezent si, eventual, daca va fi cazul, va va recomanda investigatii suplimentare pentru a trata afectiunea de care suferiti. In clinica noastra, la numarul de telefon: 031 9300, va puteti programa la consultatie ginecologica completa. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor