Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 mai 2017

Prostata


Am diagnostic HBP,,am luat Tocas lucrurile sau ameliorat,dar am o durere in zona pelviană,și mă balonez excesiv.Daca am vinturi urinez imediat ,altfel cu greu .De ce aceasta durere? Sa fie de la Iernie? Eu acum doi ani m-am trezit dimineața cu texticolul drept umflat și deasupra lui o umflatura cit un ou,de atunci au început problemele.Ce este de făcut? Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este important sa discutati cu unul dintre reprezentantii nostri medicali vis-a-vis de aceasta afectiune. In cel mai scurt timp, unul dintre acestia va lua legatura cu dumneavoastra. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor