Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 mai 2017

embolizarea prostatei adenomatoase


Buna ziua, m-ar interesa personal tratamentul. Am citit descrierea procedurii din site-ul ARES, dar as dori sa va mai intreb: - tesuturile prostatice embolizate devin periculoase pentru organism daca nu mai sunt irigate cu sange? - substanta injectata produce efecte secundare precum antiinflamatoarele? mai ales daca este neresorbabila cum rezulta din prezentare? - tratamentul ar trebui repetat pentru aceeasi artera prostatica embolizata o data? sau pentru alte artere neembolizate? - in ce masura este afectata viata sexuala? - cat costa tratamentul? si daca este necesara programarea lui in timp? Multumesc pentru un eventual raspuns. Cu stima,


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a va raspunde la intrebari. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor