Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 iunie 2017

probleme cu inima


Buna ziua si mii de scuze ca deranjez. am tahicardie sinusala,prolaps de valva mitrala si citeodata mai intru in fibrilatie atriala paroxista,tratament de la medic recomandat mi s-a dat metroprolol 50mg una dimineata una seara,in caz de criza dublez doza si rytmonorm 3 pe zi iar in caz de fibrilati sa iau trei odata,am inteles ca la duumneavoastra exista o procedura numita ablatie si exista posibilitatea sa scap de aceaste fibrilati atriale,cu respect va intreb daca pot beneficia de aceasta investigatie si la ce costuri s-ar ridica,cu respect si multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, domnule Naizer. Am primit intrebarea dumneavoastra. Unul dintre reprezentantii nostri medicali va va contacta pentru a discuta despre afectiunea dumneavoastra, planurile de tratament revolutionare efectuate in spitalul nostru si, bineinteles, costul aferent acestora. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor