Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 iunie 2017

Rana pe Col

Buna ziua . As dori sa va adresez și eu o întrebare . Am o problema , am fost la diferiți medici ginecologi , dar nici unul nu și-a arătat interesesul in a ma face sa înțeleg dacă situația mea e gravă sau nu . Am aflat de curând ca am o rana pe Col , iar medicii mi -au prescris retete diferite , niciuna nu a avut efect . De asemenea nu știu dacă are vreo legătura cu rana , dar urinez destul de des si ma ustura . Lubrifierea insuficienta , câteodată absenta poate avea legătura cu rana ?? Medici la care am apelat , nu m -au ajutat cu prea multe informații , ci mi-au aruncat pur și simplu cu o rețeta in fata , unii dintre ei mi-au recomandat doar anticoncepționale . Ce ma sfătuiți sa fac ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate pana in prezent. Adresa la care ni le puteti trimite este: cristina@centrele-ares.ro. Medicul nostru ginecolog le va studia si vom reveni cu un raspuns medical vis-a-vis de cazul dumneavoastra. Va rugam sa nu uitati sa precizati simptomele si sa ne trimiteti si un numar de telefon pentru a va putea contacta. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.