Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 iunie 2017

Rana pe Col


Buna ziua . As dori sa va adresez și eu o întrebare . Am o problema , am fost la diferiți medici ginecologi , dar nici unul nu și-a arătat interesesul in a ma face sa înțeleg dacă situația mea e gravă sau nu . Am aflat de curând ca am o rana pe Col , iar medicii mi -au prescris retete diferite , niciuna nu a avut efect . De asemenea nu știu dacă are vreo legătura cu rana , dar urinez destul de des si ma ustura . Lubrifierea insuficienta , câteodată absenta poate avea legătura cu rana ?? Medici la care am apelat , nu m -au ajutat cu prea multe informații , ci mi-au aruncat pur și simplu cu o rețeta in fata , unii dintre ei mi-au recomandat doar anticoncepționale . Ce ma sfătuiți sa fac ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti investigatiile efectuate pana in prezent. Adresa la care ni le puteti trimite este: cristina@centrele-ares.ro. Medicul nostru ginecolog le va studia si vom reveni cu un raspuns medical vis-a-vis de cazul dumneavoastra. Va rugam sa nu uitati sa precizati simptomele si sa ne trimiteti si un numar de telefon pentru a va putea contacta. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor