Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 iulie 2017

Hernie disc


Buna ziua, Am 47 de ani si sunt din Galati Acum zece ani am anchilozat prima oara. Am facut atunci tratament cu anti-inflamatoare, care nu au avut prea mare efect, dar mi-am revenit in cateva ore cu o injectie de Diprofos (intramuscular). Tot atunci am facut si un RMN si mi s-a spus ca e un inceput de hernie dar nu e de operat. A doua oara am anchilozat dupa doi ani, cand mi-am revenit tot cu Diprofos injectabil. Acum am avut dureri cu imobilitate, incepand de vineri, 21.07.2017. Am facut din nou un Diprofos, dar fara rezultat. Durerile au crescut, in special pe piciorul stang, cu furnicaturi in toata talpa stanga. Durerea foarte mare a fost in spatele genunchiului stang. La consultul medical mi s-a propus operatia, pe care am refuzat-o. In acest moment iau Movalis de 15 mg (1 pastila / zi) si Clorzoxazon (3 pastile / zi). Durerea din picior a scazut considerabil, iar furnicaturile au scazut treptat, acum am furnicaturi doar la degetul mic si cativa centimetri pe exteriorul talpii stangi. Mai am de luat tratament doar o zi si jumatate. Ce ma sfatuiti sa fac? Va rog sa ma ajutati cu parerea dvs. de specialitate. Discul cu rezultatele RMN-ului (din data de 24.07) , fiind de aproximativ 80 MB, nu poate fi atasat la acest email. L-am salvat intr-un volum de tip .iso si l-am stocat la adresa de Internet: http://s.go.ro/d8jkh66v Parola de acces, pentru descarcare, este: 252530 Va multumesc foarte mult pentru ajutor si raspuns.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să urmaţi paşii din link-ul următor pentru a ne putea trimite imaginile de pe RMN --> https://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ. Aceste imagini vor fi studiate de către echipa medicală, astfel vom primi un sfat medical adecvat vis-a-vis de problema dumneavoastră. Adresa de e-mail este: cristina@centrele-ares.ro. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor