Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 august 2017

fibrom 11,7


Buna ziua,ma numesc Roman Iustina 51 ani,sunt din Baia Mare si am un fibrom de 11,7 cm ,intrebarea daca exista posibilitate de embolizare la un fibrom de asa dimensiune, precizez ca sunt alergica la iod ,si la xilina dar am avut interventii stomatologice cu ubistesin,mai mentionez ca in ultima perioada a crescut asa ,pana acum a fost o crestere lenta 2cm in 3 ani. acum am aflat de dvs pe internet.astept raspunsul dvs cu mare interes.Va multumesc anticipat.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Iustina. Unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă răspunde la toate întrebările pe care le aveţi vis-a-vis de această afecţiune şi de tratamentul acesteia. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor