Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

16 august 2017

fibrilatie atriala paroxista


Buna seara si scuze ca va deranjez,am fost diagnosticat cu tahicardie sinusala,prolaps de valva mitrala deficit de proteina s 10 la suta asta in anul 2000 si de atunci am luat tratamentul zilnic recomandat de medicul curant,metroprolol 50mg 3 pe zi,sintrom 3 sferturi de pastila zilnic,cu tot tratamentul am inceput sa am fibrilatii atriale paroxiste,de un an nu am mai intrat in fibrilati mi s-a recomdat in caz ca intru in fibrilati 3 pastile de rytmonorm sa iau idata,am fct asta si am iesit din fibrilatie,problema este ca de treei zile cu tot tratamentul fac extrasistole puternice cum ma trezesc si iau rapi doua rytmonorm si ma lasa cam intr-o ora dar seara iar incepe acelasi lucru,pot beneficia de ablatie sau un alt tratament? va multumesc anticipat


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Si care ar fi pretul acestei interventi?



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor