Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

18 august 2017

Fibrom uterin.


Buna ziua! Am un fibrom uterin de 5,5 situat in cavitate. As dori sa stiu care sunt metodele mai putin invazive pt a scapa de acest fibrom? De mentionat ca am menstruatii abundente si prelungite, iar uneori sangerari usoare intre menstruatii. Creste intr-un ritm galopant. In decursul unui an si jumatate a crescut de la 3,6 la 5,5. Tocmai ce am facut ecografia.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, doamna Elena. Tratamentul optim pentru tratarea unui fibrom uterin este embolizarea acestuia. Detalii despre embolizarea fibromului uterin puteţi regăsi în link-ul următor: https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizarea-fibromului-uterin/. Aţi menţionat faptul că aveţi o ecografie efectuată. Pentru a primi un răspuns medical vis-a-vis de cazul dumneavoastră, ar fi bine să ne trimiteţi raportul acelei ecografii. Ne puteţi trimite investigaţia la următoarea adresa de e-mai: cristina@centrele-ares.ro. Acesta va fi studiat de către domnul doctor Rareş Nechifor, iar îndată ce avem răspunsul dumnealui, vă vom contacta. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor