Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 august 2017

Endometrioza si adenomioza


Bună ziua, În anul 2012 am fost operată (a fost scos ovarul şi trompa stângă), rezltatul hitopatologic - endometrioză. am efectuat un tratament de 6 luni cu diphelerine. În anul 2015 au reînceput durerile, rezultatul de la RMN " uterul prezintă la nivelul zonei de joncţiune a miometrului al peretelui posterior al corpului, două leziuni focale bine delimitate în hipersemnal T2, T1 negadofile de maxim 0,6cm-aspect de adenomioză focală. La nivelul ovarului drept se evidenţiază a formaţiune chistică bine delimitată cu conţinut fluid şi sediment cu semnal hematic, cu pereţi uşor gadofili de 4/3,5/3,8 cm - chist endometriozic". De aproximativ 1 lună durerile au devenit insuportabile, recomandarea medicului ginecolog a fost "scoaterea chistului". Menţionez că am 40 de ani, rezultatul testului PAP este tip II, analiza Roma este 7,3%. Întrebarea este dacă la clinica d-vs se poate efectua operaţia de eliminare a chistului ? dacă este recomandată embolizarea adenomiozei ? costurile acestor intervenţii ? şi binenţeles rezultatele...., Mulţumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Dacă operaţia pentru chist nu se poate efectua la clinica dvs şi se efectuează la altă clinică, la ce perioadă de timp după efectuarea acesteia se poate efectua şi embolizarea adenomiozei ?, cât durează de la programare până la operaţie ? este necesasă efectuarea unui RMN recent ? în ce perioadă a lunii se recomandă efectuarea intervenţiei ?



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor