Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 septembrie 2017

fibroame


Fiica mea in varsta de 27 de ani a fost diagnosticata cu 2 fibroame pe uter,pe care le tine sub observatie ginecologica prin ecografii tranvaginale.Nu a facut intreruperi de sarcina,nu a nascut,intrebarea este ce riscuri exista pe viitor daca ar dori sa faca copii,daca aceste fibroame o impiedica sa faca acest lucru,ar trebui sa le elimine si apoi sa faca copii?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună seara, vă rugăm să ne trimiteți investigațiile pacientei pentru a fi studiate de către domnul doctor Rareș Nechifor. Îndată ce vom avea un răspuns medical, unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre opinia medicală și despre tratamentul adecvat în cazul pacientei. Adresa la care puteți trimite investigațiile este: nicoleta@drnechifor.ro. Multă sănătate



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor