Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 septembrie 2017

Adenom al prostatei


Dl doctor,un membru al familiei mele a fost depistat cu adenom al prostatei.As dori sa stiu daca este operabil si cat costa aceasta operatie.Va multumesc .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă răspunde cât mai corect posibil și pentru a discuta cu privire la indicația de tratament pentru pacientul respectiv, avem nevoie de investigațiile acestuia. De obicei, pentru a ne putea da seama dacă putem interveni prin procedura de embolizare, avem nevoie de următoarele rezultate medicale: ecografia de prostată, markerii tumorali (PSA si Free PSA) si analiza de urocultură. Dacă pacientul are efectuate aceste investigații, vă rugăm să ni le trimiteți la adresa: cristina@centrele-ares.ro, alături de o scurtă descriere a simptomelor. După ce ne vom forma o opinie medicală cu privire la acest caz, revenim cu informațiile necesare. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor