Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Adenom al prostatei

Dl doctor,un membru al familiei mele a fost depistat cu adenom al prostatei.As dori sa stiu daca este operabil si cat costa aceasta operatie.Va multumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a vă răspunde cât mai corect posibil și pentru a discuta cu privire la indicația de tratament pentru pacientul respectiv, avem nevoie de investigațiile acestuia. De obicei, pentru a ne putea da seama dacă putem interveni prin procedura de embolizare, avem nevoie de următoarele rezultate medicale: ecografia de prostată, markerii tumorali (PSA si Free PSA) si analiza de urocultură. Dacă pacientul are efectuate aceste investigații, vă rugăm să ni le trimiteți la adresa: cristina@centrele-ares.ro, alături de o scurtă descriere a simptomelor. După ce ne vom forma o opinie medicală cu privire la acest caz, revenim cu informațiile necesare. Multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.