Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 septembrie 2017

EMBOLIZARE


Buna seara! La un control ginecologic recent mi s-a spus, in urma examenului ecografic, ca pe uter este o formatiune hiperecogena de 2,98/2,83, iar pe ovarul drept o formatiune transonica de 1,57/1,42. Mi s-a recomandat embolizarea. Va rog mult, lamuriti-ma ,pentru ca va consider niste SPECIALISTI cu adevarat, chiar este necesara embolizarea?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum probabil vă puteți da seama, nu vă putem oferi un răspuns medical corect fără să studiem dosarul medical. Vă rugăm să ne trimiteți investigațiile dumneavoastră la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Îndată ce acestea vor fi studiate de către domnul doctor Rareș Nechifor, vom putea reveni cu un răspuns medical adecvat. Așteptăm investigațiile dumneavoastră și vă promitem că revenim cu un răspuns cât mai repede posibil. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor