Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


20 septembrie 2017

EMBOLIZARE


Buna seara! La un control ginecologic recent mi s-a spus, in urma examenului ecografic, ca pe uter este o formatiune hiperecogena de 2,98/2,83, iar pe ovarul drept o formatiune transonica de 1,57/1,42. Mi s-a recomandat embolizarea. Va rog mult, lamuriti-ma ,pentru ca va consider niste SPECIALISTI cu adevarat, chiar este necesara embolizarea?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum probabil vă puteți da seama, nu vă putem oferi un răspuns medical corect fără să studiem dosarul medical. Vă rugăm să ne trimiteți investigațiile dumneavoastră la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Îndată ce acestea vor fi studiate de către domnul doctor Rareș Nechifor, vom putea reveni cu un răspuns medical adecvat. Așteptăm investigațiile dumneavoastră și vă promitem că revenim cu un răspuns cât mai repede posibil. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.